Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης το Λιμενικό και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σε αποθήκη στο Κορωπί, μετά από πληροφορία ότι στον συγκεκριμένο χώρο φυλάσσεται μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η αποθήκη ανήκει στον προφυλακισμένο επιχειρηματία το όνομα του οποίου είχε, πριν από περίπου 10 ημέρες, εμπλακεί στην υπόθεση της μεταφοράς 1,1 τόνου ηρωίνης από τη Μέση Ανατολή στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως εξηγούν ανώτατα στελέχη του ΣΔΟΕ στο zougla.gr, πριν από λίγες ημέρες υπήρξε η πληροφορία ότι στον συγκεκριμένο χώρο φυλάσσεται ποσότητα ηρωίνης που ίσως να προσεγγίζει και τον ένα τόνο.

Το βράδυ της Πέμπτης, άνδρες του Λιμενικού και του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν εκτεταμένη έρευνα στον χώρο, σύμφωνα όμως με στελέχη του ΣΔΟΕ, δεν υπήρξαν ευρήματα.

“Υπήρχε η πληροφορία ότι στην συγκεκριμένη αποθήκη ήταν κρυμμένη πολύ μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. Πραγματοποιήθηκε έρευνα από το Λιμενικό και το ΣΔΟΕ, τα αποτελέσματα όμως είναι αρνητικά. Δεν υπήρξαν ευρήματα” ανέφεραν, μεταξύ άλλων, στελέχη της δίωξης στην ηλεκτρονική εφημερίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης