Σαρωτικούς ελέγχους σε σπίτια εξακολουθούν να πραγματοποιούν από χθες οι άντρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων στο Δομοκό, έρευνες οι οποίες εστιάζουν σε άτομα που φέρονται να έχουν σχέση με τις φυλακές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport, μετά από καταγγελία κλιμάκιο με περισσότερους από δέκα αστυνομικούς αφίχθη χθες στη Λαμία και κάτω από άκρα μυστικότητα, άρχισε να κάνει έρευνες και προσαγωγές για όπλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες λένε ότι έγιναν περισσότερες από δέκα έρευνες σε σπίτια εξωτερικών φρουρών και σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Δομοκού, ενώ υπήρξαν και κάποιες προσαγωγές στο αστυνομικό μέγαρο.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ από τις χθεσινές έρευνες, παρά τον εξονυχιστικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι σοβαρό, ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα κατατεθεί στον Εισαγγελέα.

Κι ενώ το κλιμάκιο των αστυνομικών από το Εσωτερικών Υποθέσεων τις απογευματινές ώρες χθες αποχώρησε για Αθήνα και όλα έδειχναν ότι η έρευνα ολοκληρώθηκε, σήμερα το πρωί οι «αδιάφθοροι» επέστρεψαν και συνεχίζουν τις έρευνες για την ίδια υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης