Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της Σταμνάς Μεσολογγίου, καθώς, όπως καταγγέλλουν στο zougla.gr, οι δρόμοι του χωριού έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους τα τελευταία 12 χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουν κυριολεκτικά διαλυθεί.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη εξαιτίας των συνεχών βροχοπτώσεων και πλέον πολλοί κτηνοτρόφοι και αγρότες δεν έχουν καθόλου πρόσβαση στα κοπάδια και στα κτήματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να μαζέψουν τις ελιές από τα κτήματα τους οι οποίες σαπίζουν πάνω στα δέντρα.

Επιρρίπτουν ευθύνες σε πρώην και νυν δημοτική αρχή, οι οποίες, όπως τονίζουν, φέρουν βαρύτατες ευθύνες για την εικόνα των δρόμων.

Οι κάτοικοι ενημερώνουν διαρκώς τον δήμαρχο για την κατάσταση των δρόμων και για την ανάγκη να στρωθούν με χαλίκι, προκειμένου αυτοί να γίνουν προσβάσιμοι, ωστόσο οι… αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου δηλώνουν ανίκανες να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, οι δημότες Μεσολογγίου προσανατολίζονται στην προσφυγή στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας αγωγές κατά παντός υπεύθυνου.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν ανάγλυφα το μέγεθος του προβλήματος:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης