Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) διοργανώνει διημερίδα, με θέμα: «Μοναστηριακά προϊόντα και μικροί παραγωγοί στον Ορθόδοξο χώρο. Κοινή προσπάθεια και προοπτικές» στη Σπάρτη από τις 14 έως τις 17 Απριλίου.

Σκοπός είναι η συνάντηση εμπλεκομένων φορέων, αντιπροσώπων μονών από όλο τον ορθόδοξο κόσμο που δυναμικά παράγουν προϊόντα, μέσα από μικρά παραγωγικά σχήματα που έχουν σχέση με τον τοπικό χαρακτήρα διαφόρων περιοχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εργασίες της διημερίδας θα μετάσχουν με εισηγήσεις και θα καταθέσουν τις απόψεις ειδικοί φορείς και επιστήμονες στην διακίνηση και την ανάπτυξη τέτοιων επιχειρήσεων, από Ρωσία, Ε.Ε και άλλες χώρες ενδιαφέροντος, Μοναστικές κοινότητες, Ορθόδοξες Μονές, οι οποίες στα πλαίσια του μοναστικού τους κανόνα, ανέδειξαν παραγωγικές πρωτοβουλίες διαφόρων ειδών προϊόντων προς βρώση, πόση, ένδυση και άλλους τομείς, μικροί παραγωγοί και Βουλευτές-μέλη της Δ.Σ.Ο. από διάφορες χώρες.

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) (www.eiao.org) είναι πολιτική οργάνωση η οποία λειτουργεί από το 1993 με έδρα τη Βουλή των Ελλήνων, στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης