Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Τρίπολης από το γεγονός ότι σήμερα τα ξημερώματα κάηκε ζωντανός και δεμένος στο κρεβάτι του ένας 34χρονος ασθενής στο ψυχιατρικό νοσοκομείο της πόλης, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο δωμάτιό του, στον 4ο όροφο του κτιρίου.

Από τη φωτιά και στην προσπάθειά του να σώσει τον άτυχο ασθενή, τραυματίστηκε ελαφρά ένας νοσηλευτής του ιδρύματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Nοσοκομείο Τρίπολης και νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του ΕΚΕΠΥ Παναγιώτης Ευσταθίου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που είχαν βάρδια κατέβαλαν προσπάθειες να σώσουν τον άτυχο άνδρα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, και πρόσθεσε ότι έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) από το ΕΚΕΠΥ προκειμένου να διερευνηθούν τόσο οι συνθήκες εκδήλωσης της φωτιάς, για τα αίτια της οποίας διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, όσο και για τους ιατρικούς λόγους που υπαγόρευαν την καθήλωση του 34χρονου ψυχασθενούς, ο οποίος καταγόταν από την Καλαμάτα.

Η διενέργεια της ΕΔΕ έχει ανατεθεί στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Κατσίβελα, ο οποίος για τον σκοπό αυτό κατευθύνεται από την Πάτρα στην Τρίπολη.

Διαβάστε επίσης: Ασθενής ψυχιατρείου κάηκε ζωντανός δεμένος στο κρεβάτι του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης