Υπό το φόβο επεισοδίων και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της επετείου της 25ης Μαρτίου στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του LesvosNews.gr, οι αρχές ασφαλείας έχουν πάρει ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας, ώστε να αποφευχθούν έκτροπα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέτρα αυτά συμπεριλαμβάνονται μέσα στο γενικότερο κλίμα που υπάρχει σε ολόκληρη τη χώρα, μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρχαν στις παρελάσεις της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, με τις μούντζες από τους μαθητές, τους προπηλακισμούς πολιτικών και διάφορες άλλες μορφές διαμαρτυρίας.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα είναι, ότι οι αρχές ασφαλείας προσπαθούν να «αφοπλίσουν» τους ταραξίες από τα γνωστά τους όπλα αντίδρασης – γιαούρτια, γαλακτοκομικά, νεράντζια, αυγά κλπ – προκειμένου να προστατέψουν κυρίως τους πολιτικούς, που θα βρεθούν στις εξέδρες των επισήμων.

Στην Προκυμαία της Μυτιλήνης, έγινε τις τελευταίες ημέρες από τη Δημοτική Αρχή ένας… εξωραϊσμός των δένδρων, που υπάρχουν κατά μήκος του λιμανιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: lesvosnews.gr
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης