Ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια για τη σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή Πάνου Καλίδη με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο τραγουδιστής συνελήφθη την Παρασκευή κατά τη διάρκεια ελέγχου από άνδρες της Τροχαίας και το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, η υπόθεσή του όμως αναβλήθηκε για σήμερα και το δικαστήριο διέταξε την απελευθέρωσή του, μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις που έδωσε για το περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή το απόγευμα συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, λόγω του ότι κατείχε στο αυτοκίνητο του ένα περίστροφο, χωρίς να έχει τη κατά νόμο απαιτούμενη άδεια.

Ο κ. Καλίδης εξήγησε στους αστυνομικούς ότι κατοικεί σε εντελώς ερημική περιοχή και ότι λόγω του ότι τελειώνει τις εμφανίσεις του σε ώρες που είναι αδύνατον ν’ αστυνομεύεται μ’ ασφάλεια η συγκεκριμένη περιοχή που κατοικεί, κατείχε αυτό το περίστροφο για την δική του ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειας του.
Σημειωτέον ότι ο κ. Καλίδης έχει υποβάλλει αίτηση οπλοφορίας στο αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ήδη τρεις φορές και η αίτηση του έχει απορριφθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Καλίδης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο το Σάββατο το πρωί, η υπόθεση αναβλήθηκε να εκδικαστεί σήμερα και το Δικαστήριο διέταξε την απελευθέρωση του, αναγνωρίζοντας ότι οι εξηγήσεις του ήταν βάσιμες και ότι ο ίδιος είναι ένας εξαίρετος οικογενειάρχης και καλλιτέχνης που δεν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης