Ο «θρύλος» του πυρομανή ζωντανεύει στην περιοχή του Πηλίου.

Μόλις δύο 24ωρα μετά τις πυρκαγιές σε δύο φορτηγά και τέσσερα αυτοκίνητα στο Ανήλιο Πηλίου, τα ξημερώματα της Κυριακής, γύρω στις 5.00 , η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε και νέα κλήση, αυτήν τη φορά από ομαδάρχη της κατασκήνωσης ΧΑΝ Πηλίου, για πυρκαγιά σε πάρκινγκ στον Αγ. Ιωάννη Μουρεσίου και πιο συγκεκριμένα στην θέση Παπά Νερό, δίπλα από την κατασκήνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κινητοποίηση και η κατάσβεση ήταν άμεση, από 15 άνδρες με 4 οχήματα της Π.Υ., οι οποίοι μάλιστα πρόλαβαν από την καταστροφή ένα I.X., σε αντίθεση με άλλα 15, που είχαν παραδοθεί στις φλόγες, όπως και ένα τροχόσπιτο, μία βάρκα και ένα τρέιλερ.

Στο σημείο βρίσκεται και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Απόστολος Αλαμάνας, ο οποίος από κοινού με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Πύραρχο Νικόλαο Μιχαλάκη, δείχνουν αποφασισμένοι να εξιχνιάσουν την υπόθεση, καθώς υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι συνδέεται, πέραν από αυτήν του Ανηλίου και με άλλες παρόμοιες που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Ακούστε τις δηλώσεις του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Πυράρχου Νικόλαου Μιχαλάκη στην κάμερα του e-Volos.gr:

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης