Την Κυριακή, 1η Ιουλίου, άνοιξε τις πόρτες της η μεγαλύτερη ελληνική έκθεση στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Πρόκειται για έκθεση ελληνικών προϊόντων, υπηρεσιών, τουρισμού και ελληνικού πολιτισμού υπό την αιγίδα του οργανισμού «Επιμένων ελληνικά», που θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 6 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έναν εξαιρετικό χώρο, που περιλαμβάνει γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, μέσα σε ένα ιδιαίτερα φροντισμένο φυσικό περιβάλλον που προδιαθέτει τον επισκέπτη για απόδραση, ξεκούραση και διασκέδαση, στο γήπεδο ποδοσφαίρου, εκθέτες από όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους και καλούν τον κόσμο, η προσέλευση του οποίου ήταν πολύ μεγάλη από την πρώτη κιόλας μέρα της έκθεσης, να τα γνωρίσει και να καταλάβει ότι σε τίποτα δεν υστερούν από τα αντίστοιχα προϊόντα του εξωτερικού.

Η προβολή της χώρας μας ως τουριστικού και επενδυτικού προορισμού, ως παραγωγού προϊόντων και υπηρεσιών και ως φορέα παγκόσμιας πολιτιστικής και πνευματικής κληρονομιάς θα μας δώσει τη δυνατότητα η Ελλάδα να παραμείνει ζωντανή.

Για τον σκοπό αυτό, καλλιτέχνες και άνθρωποι της Τέχνης και του πνεύματος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλευρό του Oργανισμού. Το βράδυ της Κυριακής, ο Διονύσης Τσακνής πραγματοποίησε στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου μια μεγάλη συναυλία, η οποία, παρά τον τελικό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, είχε αθρόα συμμετοχή από κόσμο που επιβράβευσε όλη αυτήν την προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες, Δευτέρα 2 Ιουλίου, την σκυτάλη πήρε ο μεγάλος μας Έλληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας μαζί με τον Σπύρο Κλείσσα, την Ιώ Νικολάου και την υψίφωνο Μαργαρίτα, ενώ σήμερα Τρίτη, 3 Ιουλίου, είναι η σειρά της Ελένης Λεγάκη και του Στέλιου Μάξιμου.

Την Πέμπτη, 5 Ιουλίου, έρχεται ο Σταμάτης Κραουνάκης με τη Σπείρα- Σπείρα, ενώ την Παρασκευή, 6 Ιουλίου, το δυναμικό «παρών» δίνουν οι «Τρίφωνο», με guest star τον Λάκη Παππά.

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης