Απειλητικό σημείωμα σε έναν φάκελο με τρείς σφαίρες των 7,72 εκατοστών , έστειλε άγνωστος στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ο φάκελος ανοίχτηκε από την ασφάλεια της Εισαγγελέα και διαπιστώθηκε η ύπαρξη της απειλητικής επιστολής και τριών σφαιρών γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση της αντιτρομοκρατικής η οποία και παρέλαβε τον φάκελο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φάκελος είχε ως αποστολέα το όνομα «Αλεπουδέλης» και τα γράμματα και το περιεχόμενο του μηνύματος ήταν σε αρχαιοελληνική γραφή.

Το κείμενο που συνόδευε τις σφαίρες ανέφερε: «Αν σε 15 μέρες δεν αποφυλακίσετε τους άδικα προφυλακισμένους σ’ αυτή την βρωμερή υπόθεση τότε σε διάστημα 20 μηνών, είτε ο υπουργός , είτε η εισαγγελέας, είτε ο ανακριτής που ενεπλάκη στην υπόθεση θα κλάψουν για συγγενικά τους πρόσωπα ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας. Το χρονικό διάστημα αυτό θα απαιτηθεί για να εντοπιστούν οι στόχοι αυτοί. Η αδικία ξεκληρίζει οικογένειες».

Αίσθηση προκαλεί πάντως η απουσία διευκρίνισης για την υπόθεση που αναφέρεται ο συντάκτης του κειμένου κάτι το οποίο οδηγεί σε εικασίες τις αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές ενδεχομένως προσανατολίζονται προς την υπόθεση της Χρυσής Αυγής που συνεχίζει να βρίσκεται στην ανάκριση , χωρίς να αποκλείουν να πρόκειται και για άλλη σοβαρή υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις έρευνες για τον φάκελο τις έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής 

«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον παρακρατικό μηχανισμό που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.Καταδικάζουμε την αστεία προβοκάτσια με τον απειλητικό φάκελο στον Άρειο Πάγο.Διαμηνύουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο πως με τέτοιες μεθοδεύσεις δεν σταματά η ραγδαία εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης