Μεγάλη ταλαιπωρία υφίστανται οι οδηγοί που κατευθύνονται από την Αθήνα προς την Χαλκίδα καθώς, όπως καταγγέλλουν, λόγω έργων της ΔΕΗ που βρίσκονται σε εξέλιξη στον αυτοκινητόδρομο Σχηματαρίου-Χαλκίδας, η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.

Όπως καταγγέλλεται, ο σχεδιασμός για τη ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών ήταν ελλιπέστατος, ενώ η παρουσία τροχονόμων και λιμενικών που θα διευκόλυναν τις μετακινήσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και δυο ώρες στο βουνό στη Ριτσώνα όπου μας οδήγησαν από την έξοδο αμέσως μετά τα διόδια προς Ριτσώνα» κατήγγειλε ένας πολίτης που βρίσκεται καθ’ οδόν.

«Και τα δύο ρεύματα είναι ΄παγωμένα΄ έπρεπε τουλάχιστον να κάνουν μονοδρόμηση για να κινούνται τα οχήματα» πρόσθεσε.

Ακούστε τι κατήγγειλε στο zougla.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Τροχαία ενημερωθήκαμε ότι λόγω των εργασιών γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από την Π.Ε.Ο. Χαλκίδας-Ριτσώνας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν έως τις 15.00.

Περί τις 12.30 εξεδόθη ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Λόγω εκτέλεσης εργασιών προστασίας πρανούς υψηλού ορύγματος, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στη δεξιά λωρίδα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 27+700 έως τη χ/θ 29+100, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, κατά το χρονικό διάστημα από 15-6-2015 έως 10-7-2015, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου από Δευτέρα έως Πέμπτη και από 07.00΄ έως 15.00΄ ώρα τις Παρασκευές.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης