Την αποφασιστικότητά τους να προσέρχονται στο πολυκατάστημα «Fokas» στην οδό Τσιμισκή, έστω κι αν αυτό έχει κατεβασμένα τα ρολά λόγω έξωσης από τον ιδιοκτήτη, που είναι το μοναστήρι της Αγίας Θεοδώρας, εξέφρασαν οι περίπου 150 εργαζόμενοι, κατά τη διάρκεια της σημερινής τους συνέλευσης.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Σοφία Καλαντίδου, οι εργαζόμενοι προτίθενται να προβούν σε διάβημα στην Επιθεώρηση Εργασίας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους, ενώ τόνισε ότι πρόθεσή τους είναι να επιδιώξουν και συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, σε συνομιλία της με στέλεχος της διοίκησης της «Fokas», η κα Καλαντίδου επεσήμανε ότι της φάνηκε ότι η επαναλειτουργία του πολυκαταστήματος ίσως και να μην είναι πια ένα μακρινό σενάριο, υπογραμμίζοντας ότι «το κλίμα φαίνεται να έχει αλλάξει».

Νωρίτερα, εργαζόμενοι του πολυκαταστήματος είχαν συνάντηση με τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, ο οποίος εξέφρασε τη συμπαράστασή του και τους ενημέρωσε ότι θα επιδιώξει ό,τι είναι δυνατό σε πολιτικό επίπεδο, ώστε να διευθετηθεί το θέμα.

Διαβάστε επίσης: Πορεία εργαζομένων του πολυκαταστήματος «Fokas»
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013, 12:51

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης