Ως ιδιαίτερα ανησυχητικό κρίνουν οι Αρχές της Καλαμάτας το περιστατικό σύλληψης ενός 17χρονου, o οποίος είχε κρυμμένες στο εσώρουχό του συσκευασίες με χασίς, ενώ καλλιεργούσε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, κοντά στο λιμάνι, επτά χασισόδεντρα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά, καθώς βρήκαν επάνω του 80 ευρώ σε μικρής αξίας χαρτονομίσματα. Και μπορεί η ποσότητα ναρκωτικών που κατείχε να χαρακτηρίζεται ως μικρή, όμως το γεγονός ότι ένας ανήλικος μπορεί να διακινούσε χασίς, θορυβεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, συγκλονίζει το γεγονός ότι οι τρεις από τις τέσσερις ποσότητες που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν διπλωμένες σε φύλλα μαθητικού βιβλίου.
 
Όλα ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στο Πάρκο του ΟΣΕ, όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας εντόπισαν ομάδα νεαρών.

Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν το 17χρονο, βρήκαν στην κατοχή του μια συσκευασία με μικροποσότητα χασίς, ένα κινητό τηλέφωνο και 80 ευρώ.

Τον προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και κλήθηκαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών. Σε ερώτησή τους αν έχει άλλα ναρκωτικά, απάντησε αρνητικά, όμως σε σωματική έρευνα που του έκαναν βρήκαν στο εσώρουχό του άλλες τρεις συσκευασίες με χασίς. Η μεγαλύτερη περιείχε 22,2 γραμμάρια χασίς και τα υπόλοιπα, περίπου 4,5 γραμμάρια, ήταν μοιρασμένα στις άλλες τρεις συσκευασίες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος αρνήθηκε οποιαδήποτε άλλη σχέση με ναρκωτικά, όμως οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφία με μικρά δενδρύλλια. Τότε ο 17χρονος αναγκάστηκε να τους αποκαλύψει την αλήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους οδήγησε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην παραλία, κοντά στο λιμάνι της Καλαμάτας, όπου μέσα σε τελάρα καλλιεργούσε 7 φυτά ινδικής κάνναβης, ύψους 6 έως 12 εκατοστών.

Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι οι τρεις συσκευασίες στις οποίες είχε τυλίξει το χασίς προέρχονταν από σκισμένα φύλλα μαθητικού βιβλίου.

Ο 17χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος του οδηγήθηκε την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Καλαμάτας.

Πηγή: tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης