Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές, για τα δεδομένα της Μεσσηνίας, περιστατικό ήρθαν πριν από μερικές μέρες αστυνομικοί, σε περιοχή λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το τηλεφωνικό κέντρο του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος δέχτηκε κλήση για ηχορύπανση προερχόμενη από εξοχική κατοικία, καθώς, σύμφωνα με την καταγγελία, τα άτομα που διασκέδαζαν εντός της είχαν σηκώσει στο πόδι ολόκληρη τη γειτονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, οι άνδρες της Αστυνομίας έμειναν άφωνοι, καθώς στον επιτόπιο έλεγχο που διενήργησαν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ξέφρενο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, το ραντεβού επαναλαμβανόταν ανά Σαββατοκύριακο στον ίδιο χώρο και σε αυτό έπαιρναν μέρος ζευγάρια από ολόκληρη τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο. Ζευγάρια που ήθελαν να δοκιμάσουν τη «μαγεία» του… swinging και να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις με διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους, στον ίδιο χώρο.

Γιατί, όμως, κλήθηκε η Αστυνομία στο πάρτι και το «χάλασε»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκαλύφθηκε, τις Αρχές ειδοποίησε μία γυναίκα που συμμετείχε στο πάρτι, επειδή… ζήλεψε που ο άντρας της ερωτοτροπούσε και επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σεξ με άλλες γυναίκες.

Το πλέον παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η ίδια ζηλιάρα γυναίκα, η οποία με το σύζυγό της, εδώ και κάποιους μήνες, έκαναν τις πρώτες επαφές με άλλα ζευγάρια από την Καλαμάτα και την Τριφυλία και «μυήθηκαν» στους κανόνες των πάρτι, ήταν αυτή που με την επιμονή της έκαμψε τους όποιους ενδοιασμούς είχε σε πρώιμο στάδιο ο σύζυγός της.

Με πληροφορίες από το tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης