Στην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράικου καταθέτει η Βίκυ Σταμάτη για τις «αποκαλύψεις» που είχε προαναγγείλει -μετά την απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο- ότι θα προβεί σχετικά με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών προγραμμάτων

Η κατάθεσή της βέβαια… συμπίπτει χρονικά με την έκτη αίτηση αποφυλάκισης της, η οποία αναμένεται να κριθεί μεθαύριο από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου συνεχίζεται η δίκη με βασικό κατηγορούμενο τον σύζυγό της και πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βίκυ Σταμάτη, η οποία έχει κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα «δυναμική» εμφάνιση με το πολυσυζητημένο φιλί που έδωσε στον Άκη Τσοχατζόπουλο λίγο πριν εισέλθουν στη δικαστική αίθουσα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, εκλήθη από την κ. Ραίκου να καταθέσει σήμερα έπειτα από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Στην κ. Ράικου διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η κατάθεση της Βίκυ Σταμάτη, μετά την απόδραση της, στον εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη, όπου σύμφωνα με το περιβάλλον της, είχε αναφερθεί σε εκμυστηρεύσεις του συζύγου της σχετικά με πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Έτσι, καλείται τώρα να δώσει διευκρινίσεις γι αυτές τις καταγγελίες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι πληροφορίες θέλουν τη Βίκυ Σταμάτη να συνοδεύεται από τον θεράποντα ιατρό της προκειμένου να νιώθει πιο άνετα και να μπορέσει απρόσκοπτα να καταθέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης