Δάσκαλο δημοτικού σχολείου στα Γιάννενα καταγγέλλει πατέρας μαθητή της πέμπτης τάξης. Σύμφωνα με τον πατέρα, ο δάσκαλος προέβη σε ανάρμοστες τακτικές και μάλιστα τρεις φορές μέσα στην ίδια ημέρα.

Στις 4 Οκτωβρίου, ο εντεκάχρονος γιος του παρακολουθούσε κανονικά μάθημα μαζί με την υπόλοιπη τάξη, όταν χτύπησε κατά λάθος το ξυπνητήρι από το ρολόι χειρός του. Αμέσως, ο δάσκαλος πήγε και μουτζούρωσε όλη την οθόνη του ρολογιού με μαρκαδόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργότερα, όταν το παιδί πήγε να βγάλει την κασετίνα στην τσάντα του, η καρέκλα έτριξε δυνατά στο πάτωμα. Ο δάσκαλος πήγε κοντά του και αφού του είπε «είσαι προκλητικός», του έδωσε μια δυνατή ξυλιά στα οπίσθια.

Λίγη ώρα μετά, το παιδί γύρισε προς τα πίσω να μιλήσει σε ένα συμμαθητή του και εκείνος φώναξε «κύριε με ενοχλεί». Ο δάσκαλος πήγε κοντά στο αγόρι, του πάτησε το πόδι και του έχωσε στο στόμα το σφουγγάρι του πίνακα.

Την επόμενη μέρα, ο πατέρας απευθύνθηκε στον δάσκαλο, ο οποίος για κάθε ένα από τα περιστατικά έφερε και μία δικαιολογία. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στο διευθυντή του σχολείου ζητώντας την περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού, ενώ ενημέρωσε και τη σχολική σύμβουλο. Περίμενε αρκετές ημέρες, ουδέποτε όμως τον κάλεσε κάποιος για να καταθέσει σχετικά με τα όσα είχαν συμβεί. Όταν άρχισε να αναζητά πληροφορίες για την εξέλιξη της υπόθεσης, ενημερώθηκε από τη σχολική σύμβουλο ότι η έρευνα είχε ολοκληρωθεί και ότι ο δάσκαλος είχε δεχτεί μια απλή επίπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

με πληροφορίες από το epiruspost.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης