Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαρκοπούλου – Ωρωπού του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 02/06/2015 έως και την Πέμπτη 04/06/2015 θα ισχύει καθημερινά, αποκλεισμός του παράπλευρου οδικού δικτύου στο ύψος του Α/Κ Μαρκοπούλου με κατεύθυνση προς Μαλακάσα – Οινόφυτα, έως την συμβολή του με την επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Μαρκοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά το ανώτερο διάστημα θα ισχύουν τα ακόλουθα:

1. Η κίνηση των οχημάτων με χρήση του αυτοκινητοδρόμου από Αθήνα προς Μαρκόπουλο και αντίστροφα, δε θα επηρεαστεί.
2. Η κίνηση των οχημάτων που πραγματοποιείται με χρήση του παράπλευρου δικτύου από Μαρκόπουλο προς Μαλακάσα θα διοχετεύεται μέσω του Α/K Μαρκοπούλου στον αυτοκινητόδρομο, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω του Α/Κ Καπανδριτίου και του ομώνυμου πλευρικού σταθμού διοδίων, ελεύθερα, χωρίς την πληρωμή διοδίου τέλους, και πάλι στον αυτοκινητόδρομο στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία.
3. Η κίνηση των οχημάτων που πραγματοποιείται με χρήση του παράπλευρου δικτύου από Μαλακάσα προς Μαρκόπουλο, θα διοχετεύεται μέσω του Α/K Μαλακάσας στον αυτοκινητόδρομο στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα και στη συνέχεια πάλι μέσω του Α/Κ Καπανδριτίου και του ομώνυμου πλευρικού σταθμού διοδίων, ελεύθερα, χωρίς την πληρωμή διοδίου τέλους, στο παράπλευρο οδικό δίκτυο προς τους αντίστοιχους προορισμούς.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης