Απίστευτες διαστάσεις λαμβάνει η δολοφονία μιας 35χρονης μητέρας στο Κορωπί το βράδυ της Τετάρτης, από 26χρονη που διατηρούσε δεσμό με τον πρώην σύζυγό της. Ο 41χρονος που αποτέλεσε το… μήλον της έριδος φέρεται σήμερα να μετέβη σε κατάσταση αμόκ στο σπίτι της 26χρονης και να πυροβόλησε τον πατέρα της. 

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του φονικού στο Κορωπί, όπου μια 26χρονη συνελήφθη, κατηγορούμενη για τη δολοφονία 35χρονης αργά το βράδυ της ΤετάρτηςΌπως αναφέρει το mesogianews.gr, λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, ο 41χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών βρέθηκε έξω από το σπίτι του πατέρα της 26χρονης φερόμενης φόνισσας, στην οδό Αναγνώστου Γ 107, και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο πατέρας της 26χρονης όσο και η σύντροφος του πατέρα τραυματίστηκαν στα πόδια και στην πλάτη. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο πρώην άντρας του θύματος, ο οποίος απειλεί να αυτοκτονήσει, τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του και τελικά ο άνδρας συνελήφθη στα Καλύβια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν τη νύχτα της Πέμπτης όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η νυν σύντροφος του 41χρονου πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και αφού λογοφέρανε, την χτύπησε με πέντε μαχαιριές τραυματίζοντάς την σοβαρότατα.

Επικράτησε πανικός στη γειτονιά του Κορωπίου και αμέσως έφτασε η αστυνομία, αλλά και ο 41χρονος άντρας, ο οποίος πήρε την πρώην σύζυγό του και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας. Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να σώσουν την 35χρονη γυναίκα, η οποία τελικά κατέληξε.

Το θύμα είχε δύο παιδιά, όσα και η 26χρονη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης