Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, με αποκλεισμούς εθνικών οδών και παραστάσεις διαμαρτυρίας.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 12.00 αγρότες της Ηλείας απέκλεισαν την Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της περιοχής Λατίφι, όπου έγινε ενημέρωση για την πρόσφατη συνάντηση στη Νίκαια της Λάρισας, ενώ αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, αγρότες της βόρειας Ηλείας έκλεισαν περίπου την ίδια ώρα την Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της περιοχής Ψάρι, κοντά στη Βάρδα.

Στην Αχαΐα, οι αγρότες της Αιγιαλείας θα αποκλείσουν από τις 18.30 έως τις 21.30 τη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου, ενώ σήμερα το πρωί έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ και στην Τράπεζα Πειραιώς.

Επίσης, αγρότες της δυτικής Αχαΐας αναμένεται να κλείσουν την Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου από τις 19.00 έως και τις 22.00, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας. Στην Αιτωλοακαρνανία, αγρότες θα αποκλείσουν την Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων από τις 19.00 έως τις 21.00 στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου, κοντά στο Αιτωλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης