Πολλαπλά κρούσματα διαρρήξεων έχουν σημειωθεί μέσα σε λίγες μόνο μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Νεάπολης, του δήμου Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη διάρρηξη σημειώθηκε στα Τριαντέικα τα ξημερώματα Τετάρτης. Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στην οικία από ανασφάλιστο παράθυρο, την ώρα που οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν, αφαιρώντας μια καραμπίνα, ένα laptop, μια ψηφιακή μηχανή, ενώ δεν την «γλύτωσαν» ούτε τα ποτά της κάβας, καθώς οι ληστές έκλεψαν και τρία μπουκάλια ουίσκι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην δεύτερη περίπτωση, οι δράστες έδρασαν με τον ίδιο τρόπο, εισβάλλοντας αυτή τη φορά σε οικία στα Ρουσέικα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Όσο οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν, εκείνοι ανενόχλητοι απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ενώ το ίδιο βράδυ οι διαρρήκτες «χτύπησαν» δύο ακόμα οικίες και ένα αυτοκίνητο, αφαιρώντας διάφορα μικροαντικείμενα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια νέα σπείρα οργανωμένων διαρρηκτών που έχει κάνει την εμφάνισή της στην περιοχή.

Πηγή: www.cityvoice.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης