Συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στον Καλό Αγρό από αστυνομικούς των Ομάδων Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος 12 άτομα, ηλικίας από 21 έως 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί παιγνίων και περί καζίνων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφετέρια), όπου εντόπισαν τον 34χρονο προσωρινά υπεύθυνο να έχει οργανώσει τη διενέργεια του τυχερού – απαγορευμένου παιγνίου «Πόκερ», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν οι υπόλοιποι δράστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή των δραστών και στον χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 295 μάρκες, πέντε τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 492,50 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η 54χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε εναντίον των δραστών θα υποβληθεί στην εισαγγελέα πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιον αναφοράς είναι ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 30χρονος υπαρχιφύλακας που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, σε βάρος του οποίου κινείται η διαδικασία της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης