Αγαπά το Πατρινό Καρναβάλι πάρα πολύ και αυτό είναι εμφανές.

Ο Πατρινός σεφ Ανδρέας Καραπάνος, τα τελευταία δύο χρόνια ζει και εργάζεται στο Παρίσι και προ ημερών βγήκε με τη σημαία του Πατρινού Καρναβαλιού στη Μονμάρτη, αφού για εκείνον είναι «η πιο μεγάλη γιορτή μέσα μου και έξω μου», όπως λέει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η σημαία αυτή βρίσκεται στο δωμάτιό μου στη Μονμάρτη και φέτος για πρώτη φορά βγήκα με αυτή έξω. Μέσα από αυτή την κίνηση ήθελα να δείξω στους δικούς μου ανθρώπους πως αυτό που αγαπάμε μπορούμε να το φυλάμε πάντα μέσα μας, κι ας είμαστε μακριά. Για μένα η ουσία του Πατρινού Καρναβαλιού είναι η απόλαυση του να μπορείς να ζήσεις τον χορό, τη μουσική, τις μεταμφιέσεις. Ας είμαστε εμείς αυτοί, που με ζωηράδα και φαντασία, κάθε χρόνο θα τιμάμε αυτή την παράδοση, χορεύοντας και ξεφαντώνοντας, ντυμένοι μασκαράδες.

Ας είμαστε εμείς αυτοί, που θα επιμείνουμε να υπάρχει μουσική στους δρόμους της Πάτρας, από την έναρξη μέχρι τη λήξη του Καρναβαλιού. Ας είμαστε εμείς αυτοί που θα στηρίζουμε τον Κρυμμένο Θησαυρό και όλους εκείνους τους χορούς που θα μας κάνουν να καταλάβουμε που ζούμε το πιο όμορφο όνειρο. Και κυρίως, ας μείνουμε μακριά από το Καρναβάλι της αισχροκέρδειας, της απάτης και πάνω απ΄όλα μακριά από το Καρναβάλι των ναρκωτικών. Το Καρναβάλι βρίσκεται στη μνήμη μας , ως αξέχαστες στιγμές, το Καρναβάλι βρίσκεται μέσα μας», επισημαίνει.

Δείτε φωτό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thebest.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης