Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τις δύο γυναίκες-μυστήριο οι οποίες μαζί με τους Κώστα Μιχαλόπουλο και Λόρενς Λέζι συμμετείχαν στην απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού χθες από τις φυλακές Τρικάλων.

Νέα στοιχεία σχετικά με τον τρόπο δράσης της σπείρας έρχονται στο φως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο γυναικών εντείνονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σπείρα, μία ημέρα πριν την απόπειρα, μετέβη σε ξενώνα στη Ζαγορά Πηλίου που διέθετε, μεταξύ άλλων και σπα ενώ τα μέλη της επισκέφθηκαν το Χιονοδρομικό Κέντρο αλλά και ταβέρνα της περιοχής.

Εκεί, έκαναν αισθητή την παρουσία τους, αφήνοντας ένα «γενναιόδωρο» πουρμπουάρ, ενώ άφησαν να εννοηθεί ότι θα μετέβαιναν στο χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν Φλώρινας με ελικόπτερο, καθώς δεν τους άρεσε το χιονοδρομικό του Πηλίου.

Η παρουσία του ελικοπτέρου έγινε αντιληπτή από όλους τους κατοίκους της Ζαγοράς Πηλίου και προσγειώθηκε σε αλάνα κοντά στον ξενώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα στοιχεία αναφέρουν ότι οι δράστες κατέβαλαν το ποσό των 4.500 ευρώ για τη μίσθωση του ελικοπτέρου, ενώ εξετάζεται εάν αυτά αποτελούν μέρος των χρημάτων που είχαν λάβει ως λύτρα στην υπόθεση της απαγωγής του Π. Παναγόπουλου.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τις δύο γυναίκες-μυστήριο οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα είναι Ρωσίδες.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Διαβάστε επίσης:
Τα ονόματα των συνεργών του Βλαστού, Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης