Με 990 στελέχη θα συμμετάσχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και στον 4ο Στρατιωτικό Μαραθώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί παράλληλα, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Παράλληλα, θα διατεθεί προσωπικό και μέσα για την υποστήριξη του αυθεντικού μαραθωνίου και θα λειτουργήσουν δυο περίπτερα.

Το πρώτο περίπτερο του Ανώτατου Συμβούλιου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) θα λειτουργήσει στην έκθεση Μαραθωνίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Ταεκβοντό στο Παλαιό Φάληρο, στις 9 Νοεμβρίου (από 13:00 εως 20:0 μ.μ.) και στις 10-11 Νοεμβρίου (από 09:00 πμ έως -20:00 μ.μ), προβάλλοντας το επιτελούμενο, από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, έργο στον αθλητισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο περίπτερο, στην κεντρική πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (επί της Λ. Μεσογείων), θα λειτουργήσει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα, με εκθεσιακό χώρο προβολής οπτικού υλικού από αθλητικές δραστηριότητες των Ενόπλων Δυνάμεων, και παρουσία διακεκριμένων αθλητών Ολυμπιονικών-Παγκοσμιονικών των Ενόπλων Δυναμεων και τμήματος στρατιωτικής μπάντας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της προσπάθειας των συμμετεχόντων αθλητών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης