Για άλλη μια φορά έρχεται στο προσκήνιο το ζήτημα της έδρας του Νηπιαγωγείου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, που δόθηκε πριν λίγα χρόνια στο διπλανό χωριό, το Καστρί. Πριν από έναν χρόνο οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής που εκπροσωπήθηκαν από τον Γιώργο Παινέση, την τότε Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, είχαν πρωτοστατήσει στον αγώνα της διεκδίκησης της έδρας του Νηπιαγωγείου.

Ο Γιώργος Παινέσης μίλησε για χείριστο οδικό δίκτυο που οδηγεί στο να πηγαίνουν τα παιδιά στο Καστρί και να κινδυνεύουν, αφού συχνά ταξιδεύουν με ομίχλη, βροχή και χωρίς σήμανση στους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ζήτησε από τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Πέτρο Μισθό, να μην κρύβεται και από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, να πάρει ξεκάθαρη θέση. Αυτή τη στιγμή, όπως είπε, υπάρχουν 16-17 παιδιά και είναι αδικία να μην λειτουργεί το νηπιαγωγείο.

Τέλος, τόνισε ότι θα γίνει καταγγελία προς την Εισαγγελία για την επικινδυνότητα που έχει το κτίριο που πηγαίνουν τα παιδιά από τον Άγιο Πέτρο στο Καστρί.

Με πληροφορίες από kalimera-arkadia.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης