Στοιχεία που συνδέουν τους δύο συλληφθέντες αλβανικής υπηκοότητας με τον αποθανόντα διαβόητο κακοποιό και δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Μαριάν Κόλα, ανακάλυψαν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας στο Ρέθυμνο. 

Υπενθυμίζεται ότι τις νωρίς το πρωί συνελήφθησαν δύο κακοποιοί που εντοπίστηκαν σε χασισοφυτεία, αποτελούμενη από περίπου 1.000 δενδρύλλια, και που άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα σημαντικό στοιχείο που προέκυψε είναι η ταυτότητα του 35χρονου τραυματία, ο οποίος ονομάζεται Αλεξάντερ Κόλα, και τώρα οι αρχές εξετάζουν τυχόν συγγενική του σχέση ή και συνεργασία με τον διαβόητο κακοποιό Μαριάν Κόλα, ο οποίος έπεσε νεκρός πριν από μερικές εβδομάδες από τα πυρά αστυνομικών.

Η τεράστια χασισοφυτεία, η οποία καλλιεργούνταν σε τρία επίπεδα, βρισκόταν μόλις 100 μέτρα από το τελευταίο σπίτι του χωριού, ωστόσο κανείς δεν αντελήφθη το παραμικρό, ενώ αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι και οι δύο σημαίες που βρέθηκαν στο κρησφύγετο των καλλιεργητών.

Ο 35χρονος και ο 22χρονος συλληφθέντες κρύβονταν μέσα σε μία σκηνή καμουφλαρισμένη με κλαδιά, και όταν οι αστυνομικοί φώναξαν «αστυνομία» οι δύο άνδρες πετάχτηκαν από την κρυψώνα τους, και ακολούθησε η ανταλλαγή των πυροβολισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία εκτιμά ότι πίσω από τη φυτεία κρύβονται ντόπιοι, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά και τα δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν.

Διαβάστε επίσης Ρέθυμνο: Ανταλλαγή πυροβολισμών σε χασισοφυτεία, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013, 10:00

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: cretalive

*Στη φωτογραφία άρθρου η χασισοφυτεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης