Ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του κ. Σάκη Κεχαγιόγλου για τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουσσά, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση των δημοσιογράφων που φέρονται να εκβίαζαν ΔΕΚΟ και τραπεζικά ιδρύματα.

Όπως αναφέρεται σε αυτή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενόψει της προγραμματισμένης για σήμερα απολογίας του εντολέως μου ζήτησα να μου χορηγηθεί άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ώστε να δυνηθώ να παρασταθώ στην απολογία του. Το σχετικό αίτημα απερρίφθη από τα αρμόδια όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου.

Λυπούμαι διότι όντας υποχρεωμένος, αλλά και επιθυμώντας να στηρίξω τον αγώνα ύπαρξης και αξιοπρέπειας που εδώ και δύο μήνες περίπου δίνουν με αγωνιστικότητα και αυταπάρνηση όλοι οι δικηγόροι της χώρας, δεν δύναμαι να εκτελέσω το υπερασπιστικό μου χρέος- σε αυτό το στάδιο τουλάχιστον -προς τον εντολέα μου.

Οφείλω όμως για λογαριασμό του και εκ μέρους του να μεταφέρω την κατηγορηματική του διαβεβαίωση ότι είναι αθώος των κατηγοριών που αντιμετωπίζει. Ο ίδιος απολογείται σήμερα επί της ουσίας ενώπιον του κ. Ανακριτού και παρέχει αναλυτικές εξηγήσεις για όλα ανεξαιρέτως τα θέματα. Επιγραμματικά και μόνο μου εζήτησε να τονίσω ότι όλες οι συνομιλίες και οι επαφές του έγιναν στα πλαίσια του επαγγέλματός του χωρίς ποτέ να διανοηθεί ή να αποπειραθεί να εκβιάσει οιονδήποτε αλλά και επιπλέον ότι ουδέποτε απείλησε συνομιλητή του και πολύ περισσότερο τα παιδιά τους. Θεωρεί ύψιστη συκοφαντία και διαστρέβλωση όσα λέγονται και γράφονται για αυτό το θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ελπίζω και εύχομαι οι δικαστικοί λειτουργοί οι οποίοι θα αποφανθούν για την τύχη του εντολέως μου να κρίνουν μόνο με βάση το υλικό της δικογραφίας και τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτή, χωρίς να επηρεαστούν από το επικοινωνιακό βάρος της υπόθεσης και από τις πολιτικές προεκτάσεις και διαμάχες που ανέκυψαν εξαιτίας της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης