Σε διαθεσιμότητα και με εντολή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε ένας υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε στο Τμήμα Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας 27/5, παρέσυρε με την μοτοσικλέτα του μια ηλικιωμένη γυναίκα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το δυστύχημα συνέβη στην οδό Ιωλκού, κοντά στον περιφερειακό δρόμο του Βόλου, και την ώρα που η 73χρονη προσπαθούσε να διασχίσει πεζή το οδόστρωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπαρχιφύλακας δεν έφυγε από το σημείο παρά μόνο όταν ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε την μέχρι εκείνη τη στιγμή τραυματισμένη ηλικιωμένη, η οποία όμως, λίγο αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος υπαρχιφύλακας εξαφανίστηκε μετά το τραγικό συμβάν φοβούμενος τις συνέπειες, καθώς, εκτός των άλλων, η μοτοσικλέτα του δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και ως εκ τούτου δεν είχε ούτε ασφάλεια. Ωστόσο περίοικοι κατάφεραν να δώσουν πληροφορίες ώστε να εντοπιστεί αμέσως.

Σε βάρος του οδηγού ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο, η εγκατάλειψη του σημείου του δυστυχήματος, προφανώς λειτούργησε εξαιρετικά επιβαρυντικά όσον αφορά το ηθικό μέρος, κάτι που οδήγησε και στην προαναφερθείσα απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ περί της διαθεσιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Πηγή: e-Volos

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης