Όποια σχέδια κι αν έκανε για… τσιμπούσι ή ακόμη και για πωλήσεις ένας νεαρός ζωοκλέφτης, πήγαν χαμένα! Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας Σερρών εξιχνίασαν μέσα σε λίγες ώρες την αρπαγή… 28 μικρών γουρουνόπουλων και τα βρήκαν στο αυτοκίνητό του!

Ο 58χρονο κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε γρήγορα ότι η είσοδος της κτηνοτροφικής μονάδας του στο Ποντισμένο είχε παραβιαστεί και τα 28 μικρής ηλικίας χοιρίδια που εξέτρεφε είχαν κάνει… φτερά και ειδοποίησε τους αστυνομικούς. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες με ελέγχους σε αυτοκίνητα και, σε αυτό ενός 27χρονου Έλληνα, βρέθηκαν στοιβαγμένα τα τυχερά γουρουνάκια τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους! Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για ζωοκλοπή, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγροτεμάχιο ενός 62χρονου στη Νέα Πέλλα εισέβαλε ένας 47χρονος την περασμένη Πέμπτη, άρπαξε αγροτικό εργαλείο αξίας 3.000 ευρώ και έγινε καπνός! Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρήκαν στην κατοχή του το κλεμμένο εργαλείο και το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης