Με κατηγορίες για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκων και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση παραπέμπεται στον ανακριτή ο 37χρονος βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να βίαζε κατά συρροή την κόρη του.

Τα στοιχεία του άνδρα δόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων: Πρόκειται για τον Angelov Kiril του Penev και της Donka, που γεννήθηκε το 1978 στη Βουλγαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνησης παιδιού κατ’ εξακολούθηση και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση.

Για την αιτιολογία της δημοσιοποίησης επισημαίνεται: «Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας πέντε ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων».

Προκειμένου να διερευνηθεί αν ο κατηγορούμενος έχει διαπράξει κι άλλα ανάλογα αδικήματα καλούνται οι πολίτες που έχουν σχετικές πληροφορίες να ενημερώσουν τις αρχές.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης