Στο Τελωνείο Κήπων βρίσκεται αυτήν την ώρα ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης (CHP) Μουχαρέμ Ιντζέ, με τελικό προορισμό του την Κομοτηνή. Ο κ. Ιντζέ στη διάρκεια του ελέγχου στο Τελωνείο συνάντησε Τούρκους οπαδούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα σύνορα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Τουρκίας συνοδεύεται από δημοσιογράφους της γείτονας χώρας που καλύπτουν την παρουσία του στη Θράκη, ενώ θα ταξιδέψει μέχρι την Κομοτηνή συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας. Aναμένεται να βρεθεί στην Κομοτηνή σε μισή περίπου ώρα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην Τουρκία.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ θα μιλήσει μπροστά στο κτήριο της αυτοαποκαλούμενης «τουρκικής νεολαίας». Νωρίτερα θα κάνει μία σύντομη στάση στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μετά την παρουσία του στην Κομοτηνή θα μεταβεί και στην Ξάνθη, ενώ μετά τη Θράκη θα περάσει μέσω του μεθοριακού σταθμού στη Νυμφαία, στη νότια Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη Κίρτζαλι, όπου θα μιλήσει σε τουρκικής καταγωγής πολίτες. Είναι η πρώτη φορά που επικεφαλής τουρκικού κόμματος, υποψήφιος πρόεδρος ή πρωθυπουργός, πραγματοποιεί προεκλογική καμπάνια στη Θράκη.

Πηγή: xronos.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης