Στο πλαίσιο ειδικών αστυνομικών δράσεων, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου συντονισμένη επιχείρηση στο κέντρο της πόλης αλλά και σε χώρους του Α.Π.Θ.

Κατά τη διάρκεια της στοχευμένης δράσης, προσήχθησαν 13 άτομα, συνελήφθησαν τέσσερα, ενώ σε βάρος δύο ακόμη ξένων υπηκόων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για ληστεία.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Νεαρός, 22 ετών, διότι εντός χώρου του ΑΠΘ διέπραξε ληστεία σε βάρος δύο νεαρών ανδρών, από τους οποίους αφαίρεσε μικρά χρηματικά ποσά.
• Δύο ξένοι υπήκοοι, ηλικίας 36 και 18 ετών, και 27χρονος Έλληνας υπήκοος, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ξένων υπηκόων, ηλικίας 17 και 20 ετών, διότι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις 24 και 18-01-2014 αντίστοιχα εντός του Α.Π.Θ. διέπραξαν ληστείες σε βάρος νεαρών ατόμων, αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικά ποσά και άλλα τιμαλφή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν για την αντιμετώπιση κάθε παράνομης συμπεριφοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης