Χωρίς να αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους υπέβαλε την παραίτησή του παρέδωσε τη θέση του ο Κώστας Ήσυχος στον νέο αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα.

Κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο κ. Ήσυχος μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανιδιοτέλεια, τη βαθιά προσήλωση στο καθήκον και την αυταπάρνησή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μην τολμήσεις να αναζητήσεις καλούς δεξιούς και αριστερούς, όπως δεν τόλμησα και εγώ. Να βλέπεις ικανότητες και επαγγελματισμό. Την αγνότητα των συναισθημάτων τους τη βλέπεις στα μάτια τους. Ένα ειλικρινές ευχαριστώ από καρδιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος τόσο προς το νέο αναπληρωτή υπουργό όσο και προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Βίτσας δήλωσε ότι θα συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, επισημαίνοντας ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν δύναμη αποτροπής με μεγάλη κοινωνική προσφορά». Παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξη του προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης