Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από εισαγγελέα και ανακριτή οι 3 κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό στο Σφηνάρι Xανίων πριν από έναν χρόνο.

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες συγγενών του ηλικιωμένου ζευγαριού που δολοφονήθηκε, οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, στον ανακριτή, οι τρεις κατηγορούμενοι για την διπλή ανθρωποκτονία, προκειμένου να απολογηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των συλληφθέντων, είναι ο 47χρονος γιος του άτυχου ζευγαριού, ένας 49χρονος και ένας 34χρονος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά συρροή, καθώς και της απόπειρας ληστείας.

Έξω από την πόρτα του ανακριτή, τα παιδιά της δολοφονημένης γυναίκας και μητριάς του ενός φερόμενου δράστη, ήρθαν τετ – α – τετ με τους κατηγορουμένους, τους οποίους αποδοκίμασαν έντονα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για προμελετημένη ληστεία μετά φόνου έκανε λόγο ο δικηγόρος των παιδιών της δολοφονημένης Ευαγγελίας Βροντάκη, Ανδρέας Βροντάκης.

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης