Σύμφωνα με την αστρολογία, ορισμένα ζώδια γονιών και παιδιών ταιριάζουν μεταξύ τους περισσότερο από άλλα. Όμως, αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που δεν γίνεται να το επιλέξουμε εμείς στη ζωή μας. Ή μήπως θα φανταζόσουν ένα ζευγάρι να προσπαθεί να αποκτήσει μωρό που να ανήκει σε κάποια συγκεκριμένα ζώδια, που του ταιριάζουν καλύτερα; Ή θα αγαπούσες λιγότερο τη μαμά σου, γιατί δεν είναι Καρκίνος; Απλώς τα ζώδια, το δικό μας και των γονιών μας, είναι ενδεικτικά και ίσως να δικαιολογήσουν κάποια πράγματα στη σχέση που είχαμε ή έχουμε μαζί τους.

ΚΡΙΟΣ: Αν είσαι Κριός, κατά πάσα πιθανότητα οι περισσότερες αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια θα είναι μια σειρά από απαγορεύσεις και μια σειρά από τιμωρίες, γιατί εννοείται, σιγά που θα υπάκουες. Όσο για τους γονείς σου, οι δικές τους αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια θα ήταν κυρίως λαχτάρες και τρεξίματα στα «Επείγοντα» για ράμματα. Και θυελλώδεις καβγάδες, στα εφηβικά και τα μετεφηβικά σου χρόνια. Τουλάχιστον, τώρα που μεγάλωσες, έχουν πια μάθει ότι είσαι αγύριστο κεφάλι και έχουν παραιτηθεί από το να σε μεταπείσουν, παρεκτός κι αν ανήκουν σε ένα εξίσου πεισματάρικο ζώδιο. Από αστρολογική πλευρά, τα ζώδια των γονιών που θα σου ταίριαζαν περισσότερο είναι: Λέων, Τοξότης, Υδροχόος, Δίδυμοι, Ζυγός. Και πιο συγκεκριμένα, η καλύτερη μαμά για σένα θα ήταν μια Κριός ή Ιχθύς, ενώ ο καλύτερος μπαμπάς ένας Λέων ή Τοξότης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ: Αν είσαι Ταύρος, θα θυμάσαι με νοσταλγία από τα παιδικά σου χρόνια τα χάδια, τις αγκαλιές, τα μαλακά λούτρινα ζωάκια…

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης