Η δυσφορία είναι αυτό που αισθανόμαστε όταν βρισκόμαστε στο χείλος της αλλαγής. Δυστυχώς πολλές φορές την μπερδεύουμε με την δυστυχία και την διαχειριζόμαστε ανάλογα. Συνήθως, νιώθουμε μια ενόχληση όταν βιώνουμε ραγδαία εξέλιξη στην επίγνωσή μας, όταν απελευθερώνουμε περιοριστικές πεποιθήσεις. Αυτό γίνεται για να παρακινήσουμε τον εαυτό μας να δημιουργήσει πραγματική αλλαγή. Η δυσφορία είναι συχνά ένα πολύ χρήσιμο σημάδι.

Διαβάστε παρακάτω κάποια ανεπιθύμητα συναισθήματα που μπορεί να σας δείξουν ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα αίσθημα ότι ξαναζείς θέματα που είχες στην παιδική σου ηλικία

Βρίσκεις ότι έρχονται στην επιφάνεια θέματα που είχες όταν ήσουν παιδί. Στην αρχή μπορεί να νομίζεις ότι δεν τα έχεις ξεπεράσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι αποκτάς επίγνωση του γιατί σκέφτεσαι και αισθάνεσαι έτσι, ώστε να μπορέσεις να το αλλάξεις.

Νιώθεις χαμένος ή χωρίς κατεύθυνση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το να νιώθεις χαμένος είναι σημάδι ότι γίνεσαι περισσότερο παρόν στην ζωή σου. Ζεις λιγότερο με τις προκαθορισμένες αφηγήσεις και ιδέες του μυαλού σου. Ζεις περισσότερο την στιγμή. Μέχρι να το συνηθίσεις, θα νιώθεις αποπροσανατολισμένος (δεν είσαι).

Μαζική εισροή ανεξήγητου θυμού ή λύπης που ισχυροποιείται σε βαθμό που δεν μπορείς να το αγνοήσεις

Συνήθως τα συναισθήματά μας εκρήγνυνται για να έρθουν στην επιφάνεια και να αναγνωριστούν. Η δουλειά μας είναι να μάθουμε από αυτά, να σταματήσουμε την πάλη και την αντίσταση και απλά να γίνουμε πλήρως συνειδητοί στο τι είναι αυτό που νιώθουμε (εν τέλει, εμείς ελέγχουμε τα συναισθήματά μας, δεν μας ελέγχουν αυτά).

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης