Η συνταγή που σας προτείνουμε είναι πολύ εύκολη. Η άσπρη σάλτσα που συνοδεύει τα φιλέτα κοτόπουλου είναι ιδιαίτερα πικάντικη καθώς έχει τρία είδη πιπεριού: πράσινο, κόκκινο, μαύρο πιπέρι.
Υλικά
6 στήθη κοτόπουλου, 140 γρ. το καθένα
3 κουτ. σούπ. πράσινο πιπέρι
1 κουτ. γλ. κόκκινο πιπέρι
150 ml κρέμα γάλακτος
150 γρ. τυρί κρέμα
αλάτι και μαύρο πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160 °C. Αλατοπιπερώνετε τα στήθη κοτόπουλου και ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Σοτάρετε ελαφρά τα στήθη κοτόπουλου για 2 λεπτά…
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr