Μια ακόμη τάση στο μακιγιάζ σου έρχεται τη νέα σεζόν να σας κάνει να ανακαλύψετε την πιο κοριτσίστικη πλευρά σας αφού τα ρομαντικά ροζ και γενικότερα παστέλ χρώματα σας μεταμορφώνουν σε θεά.

Οι αποχρώσεις στα μάτια σας είναι άπειρες: απαλά ροδακινί, φωτεινά λεμονί, ροζ, απλά γαλάζια και δροσερά πράσινα είναι τα χρώματα που φέτος θα κυριαρχήσουν και θα δώσουν απίστευτο αλλά ταυτόχρονα απαλό και διακριτικό χρώμα στα μάτια σας, ότι χρώμα και αν έχουν τα μαλλιά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν είστε ξανθιά όλες αυτές οι girlie αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια με το αθώο σας ξανθό ενώ αν είσαι μελαχρινή οι απαλές ροζ σκιές κάνουν τέλεια αντίθεση με το σκούρο σας μαλλί, ενώ αν είστε κοκκινομάλλα οι γαλάζιες και παστέλ πράσινες αποχρώσεις αναδεικνύουν την ομορφιά σας!

Όσον αφορά τα χείλη είναι η εξής: ροδακινί, βερικοκοκί, girlie ροζ της τσιχλόφουσκας αλλά και τόνοι του γκρέιπφουτ είναι τα χρώματα που δίνουν μια ζουμερή παιχνιδιάρικη διάθεση. Τα λιπ-γκλος παίρνουν τα πάνω τους αφού πλέον τα χείλη σας θα είναι πιο υγρά και σαρκώδη. Τόλμησε το παστέλ look και εντυπωσιάστε με απαλά και γλυκά χρώματα.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης