Υλικά:
• 200 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι
• 8 φετούλες από ψωμί μπαγκέτα, κομμένα λοξά, με πάχος 1,5 εκ.
• 8 κουταλιές της σούπας Έτοιμη Σάλτσα Κλασική Ιταλική της Knorr
• 1 ½ κουταλιές της σούπας Μαργαρίνη βιτάμ soft
• Αλάτι – πιπέρι
• 100 γρ. γκούντα τριμμένο
• 50 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
• 8 ροδέλες πράσινη πιπεριά
• 8 ροδέλες κρεμμύδι ξερό
Εκτέλεση:
1. Αλατοπιπερώνουμε το χοιρινό ψαρονέφρι και το ψιλοκόβουμε σε λεπτές λωρίδες, το σοτάρουμε και το αφήνουμε στην άκρη…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr