Υλικά:

250 γραμμάρια κριθαράκι χοντρό
80 γραμμάρια λάδι
4 ώριμες ντομάτες
200 γραμμάρια σπανάκι
1 φλιτζάνι τσαγιού ζωμό κρέατος
1 πρέζα αλάτι
λίγο πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε και στύβουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τα σπόρια τους και τις περνάμε από το μπλέντερ. Βάζουμε τον πολτό ντομάτας σε κατσαρόλα να βράσει, με λάδι και μπόλικο νερό, αφού έχει πάρει βράση έπειτα από 20 λεπτά, ρίχνουμε το κριθαράκι και το αλάτι.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης