Κινούμενο σχέδιο που προβλήθηκε από το βρετανικό κανάλι έχει κάνει έξαλλους τους βρετανούς καθώς εμφανίζει το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα να τσακώνεται με το φάντασμα καρκινοπαθούς παίκτριας ριάλιτι.

Στο καρτούν, οι δύο γυναίκες εμφανίζονται να πιάνονται στα χέρια και να τσακώνονται, για το ποια ήταν η πραγματική «πριγκίπισσα του λαού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τζέιντ Γκούντι είχε γίνει γνωστή χάρη στη συμμετοχή της σε μία σειρά από ριάλιτι σόου. Αρχικά είχε γίνει αντιπαθής λόγω του ευέξαπτου χαρακτήρα της και των όχι και τόσο λεπτών τρόπων της. Η κατάσταση άλλαξε ριζικά όταν η Γκούντι διαγνώστηκε με καρκίνο. Η ανακοίνωση έγινε μπροστά στις κάμερες ενός άλλου ριάλιτι σόου στο οποίο έπαιξε η 27χρονη. Μόλις λίγους μήνες αργότερα, η Γκούντι απεβίωσε και έγινε ηρωίδα της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο σε νεαρές ηλικίες.

Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα κάνει την εμφάνισή της, λέει: «Συγγνώμη που άργησα. Είχα προβλήματα στο αυτοκίνητο, η κίνηση ήταν δολοφονική», αφήνοντας σύξυλους τους Βρετανούς με την όχι και τόσο αστεία αναφορά στο τροχαίο που της στοίχισε τη ζωή.

Τα τηλέφωνα στο Channel 4 πήραν φωτιά από εξαγριωμένους Βρετανούς που δεν εκτίμησαν το black χιούμορ της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης