Η 29χρονη Αντρέα Κριστέα από τη Ρουμανία ήταν αυτή που τελικά σώθηκε μετά την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Γουέστμινστερ, προτού ο δράστης του χθεσινού μακελειού στο Λονδίνο σκοτώσει τον αστυνομικό με μαχαίρι, σύμφωνα με το daily mail

Η γυναίκα, χωρίς να έχει ακόμη αποσαφηνισθεί αν πήδηξε ή έπεσε, βρέθηκε στον ποταμό Τάμεση την ώρα που το γκρι Χιουντάι κυριολεκτικά ερχόταν κατά πάνω της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άντρας του Λιμενικού που βοήθησε στην ανάσυρση της Άντρεα Κρίστεα από τον Τάμεση

Η νεαρή γυναίκα, που έκανε διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της για να γιορτάσουν τα γενέθλια του, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι και τους πνεύμονες.

Την ώρα που διέσχιζαν τη Γέφυρα Ουεστμίνστερ γύρω στις 14:40, ώρα Λονδίνου, με κατεύθυνση τον Τροχό της Χιλιετίας (London eye), ο τρομοκράτης θέριζε με ένα γκρι Χιουντάι όσους πεζούς βρίσκονταν μπροστά του, προτού φθάσει στο κτίριο του Κοινοβουλίου. Στη διάρκεια της επίθεσης ο αρραβωνιαστικός της, Αντρέι Μπουρνάζ έπαθε κάταγμα στο πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αρραβωνιαστικός της Αντρέι Μπουρνάζ

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ελληνικής καταγωγής, τον οδηγό λεωφορείου Μάικλ Αδάμου, η γυναίκα πήδηξε στο ποτάμι για να γλιτώσει.

Δείτε το video:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης