Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης που σημειώθηκε την Τετάρτη κατά στρατιωτών στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, πρόκειται για τον 36χρονο Χαμού Μπασίρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χαμού Μπασίρ εκτιμάται πως είναι ο «βασικός ύποπτος» της επίθεσης και οδηγός του αυτοκινήτου που κατευθύνθηκε κατά των στρατιωτών, τραυματίζοντας έξι εξ αυτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος Μπασίρ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά την περιπετειώδη σύλληψή του, καθώς οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν χρειάστηκε να ανοίξουν πυρ κατά της BMW με την οποία είχε πραγματοποιήσει την επίθεση για να τον ακινητοποιήσουν.

Δείτε τη φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπασίρ, όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν ήταν γνωστός στις αρχές ασφαλείας. Ο 36χρονος πυροβολήθηκε πέντε φορές από τους αστυνομικούς στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν, ενώ μία από τις σφαίρες που έριξε ο ίδιος τραυμάτισε έναν εξ αυτών.

Φέρεται να χρησιμοποιεί και το επίθετο Μπενλατρές, ενώ τονίζεται πως σε βάρος του είχε εκδοθεί εντολή απέλασης για την Αλγερία.

Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή του οι γαλλικές Αρχές προχώρησαν σε έρευνα σπιτιού που συνδέεται με τον ίδιο στην πόλη Σαρτρουβίλ.

Τον Μπασίρ φέρεται να τον πρόδωσε το GPS που ήταν εγκατεστημένο στην BMW.

Διαβάστε επίσης: Βίαιο χτύπημα σε προάστιο του Παρισιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης