Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 71 ετών, άφησε η συγγραφέας και σκηνοθέτης Νόρα Έφρον, γνωστή για τη δουλειά της σε ταινίες όπως, «Όταν ο Χάρι συνάντησε της Σάλι», σύμφωνα με τα αμερικανικά Μ.Μ.Ε..

Εκπρόσωπος των καλλιτεχνών στο Λος Άντζελες αρνήθηκε να σχολιάσει τα σχετικά δημοσιεύματα, ενώ εκπρόσωπος της εκδοτικής εταιρείας «Random House», ανέφερε στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ότι η Νόρα Έφρον είναι «βαριά άρρωστη». Νωρίτερα στη Νέα Υόρκη, αρθρογράφος κουτσομπολίστικου εντύπου ανέφερε ότι είχε μιλήσει με τον γιο της, υπογραμμίζοντας ότι η οικογένεια προγραμματίζει ήδη την κηδεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου είπαν σήμερα το πρωί ότι πέθαινε, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω» ανάφερε η Λιζ Σμιθ αρθρογράφος της «Hollywood Reporter».

Η Νόρα Έφρον, που είναι γνωστή για σενάρια όπως αυτό στην ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», «Sleepless in Seattle» και, πιο πρόσφατα, το «Julie & Julia», δεν είχε δημοσίως πει η ίδια ή κάποιος εκπρόσωπος της αν πάσχει από κάποια βαριά ασθένεια.

Κατά τη διάρκεια της μακράς σταδιοδρομίας της η διάσημη συγγραφέας και σκηνοθέτης έγραψε άρθρα για εφημερίδες και περιοδικά, δημοσίευσε βιβλία και δοκίμια, ωστόσο έγινε περισσότερο γνωστή για τη δουλειά της στον κινηματογράφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης