Μία ανύπανδρη μητέρα από την Κίνα προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή η κόρη της αρνήθηκε να χωρίσει από τον φίλο της τον οποίο η η παρ’ολίγον αυτόχειρας θεωρούσε πως είναι τεμπέλης.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, στην πόλη Σιτσουάν, η Σου Λιου, 45 ετών, πήδηξε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου επειδή απέτυχε να πείσει την 18χρονη κόρη της Τίνγκτιν να χωρίσει από τον 26χρονο της φίλο της Φανγκ Σου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Λιου δεν ενέκρινε τη σχέση της Τίτνγκτιν με τον 26χρονο τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω ίντερνετ, επειδή ήταν τεμπέλης και απρόθυμος να βρει μια δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, από τότε που η 18χρονη αποφοίτησε από το σχολείο, εγκατέλειψε τη μητρική εστία για να μετακομίσει με το αγόρι της. Παρά την έντονη διαφωνία της μητέρας της, εκείνη όχι απλώς δεν έβαζε τέλος στη σχέση της, αλλά δεν έλεγε στη μητέρα της και το διαμέρισμα στο οποίο συγκατοικούσε με τον Φανγκ Σου. 

Τελικά, στις 2 Ιουνίου, ανήμερα του Dragon Boat Festival, η Λιου ανακάλυψε το δωμάτιο στο οποίο διέμενε το ζευγάρι. Τότε, τούς επισκέφθηκε και απαίτησε από την κόρη της να εγκαταλείψει τον 26χρονο και να επιστρέψει στο σπίτι μαζί της. Όταν είδε πως δεν έπειθε την 18χρονη, την απείλησε πως θα πέσει από το μπαλκόνι. Αρχικά, το ζευγάρι την ακινητοποίησε και τη μετέφερε σε ένα άλλο δωμάτιο, από το οποίο όμως η Λιου κατάφερε να βγει και να πηδήξει από το παράθυρο. 

«Μόνο τα φυτά και το γρασίδι έσωσαν τη ζωή της» δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ενώ η κόρη της ανέφερε πως προσεύχεται η μητέρα της να αλλάξει γνώμη για τον Φανγκ Σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης