Πέντε άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στο προάστιο Γκότσε Ντέλτσεφ της Σόφιας αργά την Πέμπτη το βράδυ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, από την προκαταρκτική έρευνα προκύπτει ότι πρόκειται για οικογενειακό δράμα, το οποίο μετατράπηκε σε πολύνεκρη τραγωδία.

Τα άψυχα κορμιά της γιαγιάς, 74 ετών, του γιου 54 ετών, της νύφης 55 ετών και των δύο γιων 27 και 21 χρονών της οικογένειας Σάβοφ ανακαλύφθηκαν στο διαμέρισμα της οικογένειας την Πέμπτη βράδυ παρ’ όλο που η μοιραία οικογενειακή διαμάχη είχε διαδραματιστεί κατά πάσα πιθανότητα το βράδυ της Δευτέρας, 7 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Σόφιας, Βαλέρι Ιορντανόφ, οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν για το τραγικό γεγονός, από γυναίκα που ζει στο διπλανό διαμέρισμα της πολυκατοικίας, η οποία μπήκε στο διαμέρισμα να δει αν συμβαίνει κάτι αφού τα παράθυρα της οικογένειας ήταν όλη την εβδομάδα κλειστά. Αφού είδε τη σορό της γιαγιάς ειδοποίησε την αστυνομία που βρήκε και τις υπόλοιπες σορούς.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Σόφιας Βαλέρι Ιορντάνοφ η εγκληματολογική υπηρεσία υποπτεύεται ότι δράστης του φοβερού εγκλήματος είναι ο 27χρονος και μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Βλαντίμιρ που είχε ψυχικά προβλήματα.

Προς το παρόν έχουν διαπιστωθεί πολυάριθμα τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στα πτώματα των περισσοτέρων θυμάτων και επίσης εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες, προερχόμενοι κατά πάσα πιθανότητα από το πιστόλι του πατέρα Σάβοφ, ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης