Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος μιας μητέρας από το Νιου Τζέρσεϊ, η οποία βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου επειδή, όπως υποστήριξαν οι εισαγγελείς, έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της κόρης της.
«Παρουσιάσαμε στους ενόρκους όλα τα στοιχεία που είχαμε στη διάθεσή μας», δήλωσε η βοηθός εισαγγελέα, Τζίνα Γιοσίμ. «Οι ένορκοι αποφάσισαν να μην καταδικαστεί η Κρέντσιλ. Σεβόμαστε την απόφασή τους».

Η Πατρίσια Κρέντσιλ –γνωστή στον αμερικανικό τύπο και ως η «Μαυρισμένη Μητέρα» (Tan Mom) – συνελήφθη τον Απρίλιο του 2012, αφότου αρχικά εμφανίστηκε στο σχολείο της 5χρονης κόρης της με ένα πολύ σκούρο μαύρισμα και έπειτα διαπιστώθηκε ότι το κοριτσάκι είχε πάθει εγκαύματα. Η Κρέντσιλ κατηγορήθηκε ότι είχε βάλει την κόρη της σε θάλαμο τεχνητού μαυρίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Απρίλιο η μητέρα είχε καταθέσει ότι περνούσε πάρα πολλές ώρες σε θαλάμους μαυρίσματος ή εκτιθέμενη στον ήλιο. Οι ένορκοι του δικαστηρίου αποφάσισαν τελικά να αποσύρουν τις κατηγορίες ότι η 44χρονη έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της, δήλωσε την Τρίτη το γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης