Με χειροπέδες κινδύνευσε να βρεθεί ένας ανυποψίαστος άνδρας από την Καλιφόρνια, ο οποίος χωρίς να το γνωρίζει βοήθησε μία γυναίκα να διαφύγει, αφού νωρίτερα εκείνη είχε ληστέψει μία τράπεζα.

Η δαιμόνια γυναίκα εμφανίστηκε ως επίδοξος αγοραστής μίας Chrysler του 1987 και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της να κάνει ένα test drive, πριν την αγοράσει. Ο άνδρας επέμενε να βρίσκεται και ο ίδιος στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα τετράγωνα πιο κάτω, η γυναίκα είπε στον ιδιοκτήτη του οχήματος ότι θα σταματήσει σε μία κοντινή τράπεζα, προκειμένου να πάρει χρήματα για να αγοράσει το αυτοκίνητο. Η γυναίκα μπήκε στην τράπεζα, τη λήστεψε και ανενόχλητη επέστρεψε στο όχημα με προορισμό το σπίτι του άνδρα, για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έδωσε σε έναν ταμία της τράπεζας σημείωμα, στο οποίο έγραφε: «Γίνεται ληστεία, δεν θέλω να τραυματιστεί κανείς».

Ωστόσο, υπάλληλοι της τράπεζας ειδοποίησαν εγκαίρως την αστυνομία, η οποία εντόπισε το ύποπτο αυτοκίνητο και το ακολούθησαν. Έπειτα από σήμα των αστυνομικών, η οδηγός σταμάτησε το όχημα και μαζί με τον συνοδηγό βγήκε έξω. Η υπόθεση ξεκαθάρισε λίγο αργότερα και ενώ ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης της Chrysler θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, η γυναίκα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να της πάρουν συνέντευξη μετά τη σύλληψή της.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης