Ο Ράσελ Κρόου ισχυρίζεται ότι φωτογράφισε ένα ATIA πάνω από τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους στο Σίδνεϊ.

Ο ηθοποιός προσπαθούσε με έναν φίλο του να φωτογραφίσει φρουτονυχτερίδες (σ.σ.: μεγάλου μεγέθους νυχτερίδες που ζουν σε τροπικό κλίμα και τρέφονται με φρούτα), όταν εντόπισαν ένα ιπτάμενο αντικείμενο να πετάει στον ουρανό. Αφού το φωτογράφισε, ανέβασε τις φωτογραφίες μονταρισμένες στο YouTube υπό τη μορφή βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Twitter, ο Κρόου δήλωσε: «Ένας φίλος μου και εγώ στήσαμε τη φωτογραφική μηχανή για να τραβήξουμε φρουτονυχτερίδες να πετούν πάνω από τους Βοτανικούς Κήπους. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη». Εξηγώντας πώς τράβηξε τα UFO, ο ηθοποιός είπε ότι χρησιμοποίησε μια μηχανή Canon 5D χωρίς φλας.

Όταν ένας χρήστης ανέφερε την πιθανότητα τα φώτα να ήταν αντανάκλαση του φακού, ο Ράσελ Κρόου δήλωσε: «Δεν μπορεί να είναι αντανάκλαση του φακού, διότι κινείται, ενώ η φωτογραφική μηχανή είναι σταθερή». Το βίντεο στο YouTube δείχνει ένα ορθογωνικού σχήματος αντικείμενο, κόκκινου και κίτρινου χρώματος, να κινείται από τα δεξιά προς τα αριστερά κατά μήκος του ουρανού.

Ο Κρόου, τέλος, ανέφερε ότι βρισκόταν σε απόσταση περίπου 250 μέτρων από τους κήπους, όταν απαθανάτισε την κίνηση του UFO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης