Μία γυναίκα σκότωσε τη μόλις 2 ετών κόρη της το πρωί του Σαββάτου, στο Mairyland της Αγγλίας. Απ’ ότι φαίνεται, η 22χρονη, την ώρα που θήλαζε το κοριτσάκι, λιποθύμησε και το καταπλάκωσε. 

Σύμφωνα με τον σύντροφo της Yadina Morales, το περασμένο βράδυ την είχε αφήσει στον καναπέ του σπιτιού τους να θηλάζει το παιδί και εκείνος είχε επισκεφτεί ένα φιλικό σπίτι. Το επόμενο πρωί που επέστρεψε, βρήκε τη γυναίκα να κοιμάται στον καναπέ και το παιδί εγκλωβισμένο από κάτω της, με αίμα να τρέχει από τη μύτη του και με το χρώμα του να έχει γίνει μπλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως, ο άντρας κάλεσε ασθενοφόρο και το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Ο ίδιος, ο οποίος βρέθηκε να ουρλιάζει στο παρκινγκ του σπιτιού, είπε στις αρχές πως η Morales έπινε βότκα, λίγο πριν το παιδί αρχίσει να κλαίει.

Ο αστυνομικός που ανέλαβε την υπόθεση, επιβεβαίωσε πως η μητέρα ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, τη στιγμή που θήλαζε το άτυχο παιδί. Μάλιστα, φαίνεται πως ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν αντιλήφθηκε ότι η κόρη της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η ίδια, ούσα αργότερα νηφάλια, δήλωσε πως θυμάται τον εαυτό της να πίνει μπύρα το μοιραίο βράδυ, αλλά δεν μπορεί να διευκρινίσει ακριβώς την ποσότητα. Η Yadina Morales, η οποία έχει άλλα δύο παιδιά, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, δευτέρου βαθμού κακοποίηση παιδιού και εγκληματική αμέλεια. Προς το παρόν, έχει αφεθεί ελεύθερη μετά από καταβολή εγγύησης, ύψους 10.000 δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης